12345

Velkommen til en unik mulighed for at erhverve en drømmebolig beliggende i hjertet af Rødovre. Med sin indbydende facade og veltilrettelagte indretning, byder denne ejendom på en perfekt kombination af komfort, stil og funktionalitet, der passer til enhver moderne families behov og ønsker. Omhyggeligt designet til at maksimere rumfølelsen og dagslyset, er denne bolig klar til at blive rammen om jeres nye kapitel.

Indenfor finder man et imponerende rummeligt miljø, hvor hver kvadratmeter er udnyttet til fulde. Fra det øjeblik du træder ind, mødes du af en stemning af velvære og kvalitet. Stuen er hjertet i hjemmet, hvor store vinduespartier sikrer et naturligt lysindfald og skaber en glidende overgang mellem indendørs og udendørs arealer. Det er det ideelle rum for familiehygge, underholdning af gæster, eller blot et fredeligt sted at slappe af efter en lang dag.

Køkkenet er en sand drøm for den passionerede kok. Med moderne apparater, rigelig med arbejds- og opbevaringsplads, er det designet til at skabe de bedste betingelser for madlavning og samvær. Spiseområdet ligger i direkte tilknytning til køkkenet og danner en naturlig samlingspunkt for familie og venner.

Det er ikke blot de sociale områder, der imponerer. Boligen råder over flere soveværelser, der alle er indrettet med øje for komfort og privatliv. Hvert rum har sin egen unikke atmosfære, hvor det er muligt at trække sig tilbage, slappe af, og genfinde energi. Herudover indbyder ejendommens moderne badeværelser til afslapning i luksuriøse omgivelser.

Boligens ydre områder understreger kun dens eksklusivitet og tilbyder et fristed for afslapning og aktiviteter i det fri. Med en velplejet have, der omkranser ejendommen, og flere terrasser til solrige dage, er det det perfekte sted for både legeplads for børnene og afkobling for de voksne. Denne bolig er mere end blot et hus; det er et hjem, der venter på at skabe nye minder med sin næste familie. Velkommen til en ny begyndelse.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år