Elegant murermestervilla beliggende i Grimstrup-kvarteret

Opdag charmen og komforten i denne skønne villa, som tilbyder en harmonisk blanding af historie og moderne bekvemmeligheder. Med sine 145 m² boligareal og 76 m² veludnyttet kælder, leverer dette hjem en ideel ramme for både familiehygge og underholdning. Den delvist åbne planløsning mellem køkken og stue skaber et varmt og indbydende hjerte i hjemmet, hvor samtaler flyder frit, og samvær kan nydes til fulde.

En af villaens store styrker er dens unikke arkitektoniske kendetegn, som giver hjemmet karakter og personlighed. Beliggende tæt på offentlig transport er villaen et glimrende valg for pendleren, der stadig ønsker at nyde roen ved at være lidt tilbagetrukket fra byens travlhed. Til trods for dets roligere beliggenhed, er du aldrig langt fra hverdagens nødvendigheder med nem adgang til områdets butikker og services.

Familier vil sætte pris på nærheden til lokalsamfundets skoler og børnehaver, samt de mange rekreative faciliteter – villaen er et ideelt udgangspunkt for et aktivt fritidsliv med parker og sportsklubber inden for rækkevidde. Derudover er der et stærkt fællesskab og sammenhold i nabolaget, hvor veletablerede lokale fællesskaber og klubber byder nyankomne velkommen og bidrager til områdets levende sociale miljø.

Denne villa er ikke kun et hus, men et hjem fyldt med kærlighed, varme og uendelige muligheder – et sandt tilflugtssted for enhver familie der værdsætter komfort, bekvemmelighed og fællesskab. Grib denne unikke mulighed for at skabe livslange minder i et hjem, der kombinerer det bedste af fortiden og nutiden.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år