Gennemrenoveret familievilla beliggende i et godt lokalområde

Sinding Bygade 9 står nu til salg for særligt børnefamilien, der drømmer om en tryg tilværelse i et godtlokalmiljø. Huset er blevet gennemgribende renoveret fra 2019 til nu, hvilket efterlader jer med et superindbydende hus fyldt med lækre detaljer.

Jeres nye hjem ligger centralt i Sinding, og her bliver I en del af et aktivt lokalsamfund. Ønsker I atengagere jer i foreningslivet, er der rig mulighed for det her, for Sinding byder blandt andet påfællesspisning, øllaug og en god sommerfest. Skoven lige i baghaven og naboerne er søde. Dertil byder området på masser af grønne naturstier, og med busstoppested lige om hjørnet samt kortafstand til Silkeborg er det let at veksle de fredelige omgivelser med hverdagens destinationer og byliv.

Der er 2,3 km til skægkær via cykelsti, hvor der er vuggestue, børnehave og skole til 9 klasse. Endvidere en velfungerende idrætsforening, Centrum IF. (gymnastik, fodbold, svømning, badminton, dart og volleyball)

Husets samlede arealer tæller 144 m² og en veldisponeret planløsning med plads til familielivet på alle måder. Vi byder indenfor i entréen, hvor I kan hænge overtøjet, inden turen fortsætter rundt i resten af boligen. Her venter et super lækkert badeværelse med håndlavede marokkanske håndvaske og bruseniche, køkken-alrum, stue og et værelse i stueplan, mens overetagen rummer yderligere treværelser samt en repos, hvor der eksempelvis er plads til at indrette en kontorplads.

Der er i den grad tale om en indflytningsklar bolig med masser af charme og velvalgte materialer; herunder klassiske plankegulve og i det hele taget en lys og åben disponering, som skaber en rigtigbehagelig rumfornemmelse. Prikken over i’et er selvfølgelig kigget ud i skoven.

Ejendommen er fra 1922, og også udenpå er jeres nye hjemlige omgivelser renoverede og flot holdt.Huset er blevet vandskurret, efterisoleret, og så kan vi desuden oplyse, at der er luft til vandvarmepumpe, hvilket må siges at være et stort plus i en by, hvor der ellers kun er gas. Rundt om huset strækker haven sig videre ud, og her har I også en skøn fornyelse i terrassen, der følger solens banehele dagen lang. Hertil er der ydermere højbed, græsplæne og en stor garage på 48 m², som også giver rigelig plads til hobby.

Vi byder på en fremvisning. Book den i dag. Og som bonusinfo kan det oplyses, at sælger selvfølgelig bliver i byen.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år