Nyhed sneak peek. Nyt hus i Viborg

Ønsker du en bolig, hvor design, komfort og en attraktiv beliggenhed forenes i skøn harmoni? Velkommen til en perle af en ejendom, der uden tvivl vil fange dit hjerte. Her udbydes en moderne og velholdt bolig, der byder på lyse og indbydende rum, hvor hver kvadratmeter er udnyttet til perfektion.

Fra det øjeblik du træder indenfor, mærkes en hjemlig atmosfære, som komplementeres af boligens stilrene finish og kvalitetsmaterialer. Dagligstuen er hjertet i hjemmet, hvor store vinduespartier sikrer et flot lysindfald og et levende udsyn til det fredelige nabolag, gør denne bolig til en drøm for enhver familie.

Køkkenet appellerer til den kulinarisk interesserede med sine moderne faciliteter og smarte opbevaringsløsninger. Her er plads til både madlavning og hyggelige middage i familiens skød. Med direkte udgang til haven inviteres naturen indenfor, og grænsen mellem ude og inde udviskes, hvilket giver en fantastisk mulighed for at nyde de lyse sommeraftener.

Det private domæne byder på velindrettede soveværelser og et badeværelse, som er et kapitel for sig. Oplev den luksuriøse følelse af et spa-besøg i eget hjem, hvor der er tænkt over hver en detalje for at sikre en afslappende start og afslutning på dagen.

Vent ikke for længe med at opleve denne unikke bolig, der står klar til at danne rammen om dit næste kapitel i livet. Kontakt mig for en fremvisning, og lad dig forføre af stemningen og de mange kvaliteter, der vil gøre hverdagen her til noget ganske særligt.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år