Se det før din nabo – Sneap peek. Stort hus i Havdrup kommer til salg

Velkommen til et hjem, hvor elegance møder funktionalitet, og hvor hver eneste kvadratmeter er nøje overvejet for at skabe det bedste rum til livsnydelse. Denne ejendom er beliggende i et malerisk og roligt kvarter og tilbyder en helt unik kombination af moderne bekvemmeligheder og klassisk, nordisk charme.

Fra det øjeblik du træder ind, bliver du mødt af et indbydende og lyst miljø, der straks får dig til at føle dig hjemme. De store vinduespartier sikrer et overflod af naturligt lys i de generøst proportionerede stuer, der glider ubesværet sammen med de udendørs områder – perfekt for både underholdning og afslappede familie stunder.

Huset er designet til dem, der værdsætter kvalitet og funktionalitet. Med fine materialer og øje for detaljer er interiøret stilfuldt og uden at gå på kompromis med hverken komfort eller praktikalitet. Denne oase af ro er den ideelle ramme om en travl hverdag, hvor hvert rum er skabt til at være både indbydende og funktionelt.

Køkkenet er en drøm for enhver madentusiast, med topmoderne udstyr og masser af arbejdsplads, som gør madlavningen til en fornøjelse frem for en pligt. Dette hjerte i hjemmet indbyder til samvær og hyggelige øjeblikke, hvor familie og venner kan samles omkring måltidets tilblivelse.

Uanset om du søger et fredfyldt tilflugtssted fra hverdagens travlhed, en familievenlig atmosfære, eller et hjem, der er skabt til at underholde, vil dette smukke hus uden tvivl opfylde dine ønsker og behov. Lad denne ejendom være baggrund for næste kapitel i dit liv, hvor nye minder venter på at blive skabt.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år