Sneak peek – ny bolig til salg i Tuborg Havn

Velkommen til skønheden og elegance på sit fineste! Tuborg Havnepark, en eksklusiv ejendom der tilbyder sublim panoramaudsigt og en fornemmelse af udsøgt luksus i én af Hellerups mest efterspurgte lokaliteter. Denne ejendom oser af high-end design, skræddersyede detaljer og moderne forfinelse, alt sammen så behageligt beliggende i nogle af de mest maleriske omgivelser.

Stilfuld og raffineret, denne bolig indkapsler det ultimative indenfor moderne livsstil. Den brede, indbydende opholdsstue flyder ubesværet ind i det åbne, veludstyrede køkken, der opmuntrer til underholdning på alle niveauer. Hvert aspekt af denne ejendom viser dyb omtanke for detaljer og habil håndværk.

Denne ejendom har også en betagende udendørs oase, der er lige så ønskværdig som den indvendige indretning. Med plads til både afslapning og underholdning opfordrer terrasseområdet til at nyde naturskønne omgivelser og uformelle middage under stjernerne.

Tuborg Havnepark er det perfekte valg for de mest kræsne købere, der prioriterer betagende udsigt, førsteklasses faciliteter og ultimativ beliggenhed. Dette er en sjælden mulighed for at eje et hjem, hvor raffineret luksus parret med classy komfort skaber et drømmehjem for den moderne familie.

Denne bolig definerer begrebet luksus, så tag denne unikke chance for at blive den næste ejer af et ikonisk hjem. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Tuborg Havnepark – et sted, hvor livet i førersædet møder sofistikeret, skandinavisk design.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år