Sneak peek – Ny lejlighed til salg i Tuborg Havn

Velkommen til et ejendomsmæssigt mesterværk, beliggende i et af de mest attraktive områder. Dette luksuriøse hjem udstråler raffinement og elegance og byder på en fantastisk kombination af moderne design og komfort. Med sin enestående beliggenhed byder ejendommen på en unik mulighed for at nyde både havnens pulserende liv og det fredelige kvarter, som omgiver denne pragtbolig.

Fra det øjeblik du træder ind, vil du blive mødt af lys og luft, som strømmer gennem boligens store vinduespartier, der giver en fantastisk udsigt og en fornemmelse af at være et med omgivelserne. De velproportionerede rum tilbyder en følelse af åbenhed uden at gå på kompromis med hygge og varme, som så ofte er essentiel i et hjem.

Hver detalje i denne bolig er nøje udvalgt og vidner om en ufravigelig standard for kvalitet og stil. Køkkenet, som er hjertet i hjemmet, er udstyret med topmoderne faciliteter, der tilgodeser den mest passionerede madentusiast. Denne bolig er en kulinarisk drøm, hvor kun det bedste udstyr er godt nok.

De private arealer indbyder til ro og fordybelse, hvor de elegante soveværelser bliver et frirum i en travl hverdag. Her kan man trække sig tilbage og nyde velvære i de luksuriøse badeværelser, der er designet med øje for stil og funktion.

Dette hjem er mere end bare en bolig; det er en livsstil. For den kræsne køber, der søger det absolut bedste, vil en besigtigelse af denne ejendom være det første skridt mod at realisere dine drømme. Velkommen til et hjem, hvor hver dag føles som et ophold på et luksusresort.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år