Sneak peek – Nyhed i Faaborg

Drømmer du om at vågne op til en beroligende symfoni af naturens lyde og et panorama, der strækker sig som et malet mesterværk foran dig? Dette enestående hjem inviterer dig ind i en verden af eksklusivitet, hvor hver detalje afspejler en blanding af moderne komfort og klassisk elegance.

Beliggende i en idyllisk del af Fyn, omfavnet af landskabets frodig grønt og udsigt til det bølgende hav, tilbydes en boligoplevelse der sjældent udbudes på markedet. Her kan du opleve landskabet skifte kulør med årstiderne og nyde solnedgangen fra din egen terrasse, mens roen sænker sig over landskabet.

Indenfor bliver du mødt af lyse og åbne rum, der indbyder til samvær med familie og venner. De elegante og rummelige stuer kombineret med state-of-the-art køkkenfaciliteter garanterer, at både hverdagslivet og de festlige begivenheder kan udfolde sig i komfortable og inspirerende omgivelser.

Soveværelserne er dit private tilflugtssted, designet med tanke på ro og fordybelse. Her kan du trække dig tilbage efter en lang dag og lade op til morgendagens eventyr, hvilket gør dette hjem til en helt særlig plads, hvor dine drømme kan udfolde sig.

Dette hjem er mere end blot en adresse; det er en livsstil. For dem, der værdsætter skønheden i det enkle, harmonien i naturen og ønsker et hjem, der spejler deres højeste forventninger, er her en sjælden mulighed for at gøre deres livs investering. Velkommen hjem.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år