Sneak peek. Nyhed. Nyt familievenligt hus til salg i Herlev. Vil du se før det er online ?

Velkommen til et imponerende hjem, beliggende i en attraktiv del af Herlev, hvor familievenlige omgivelser og smuk arkitektur går op i en højere enhed. Her er tale om en bolig, der både rummer charme og moderne komfort, ideelt for den kvalitetsbevidste køber.

I denne ejendom bliver du mødt af lyse og indbydende rum, hvor hver kvadratmeter er udnyttet optimalt for at skabe en følelse af hjem og hygge. Med en velovervejet planløsning, der favner både det sociale og det private, tilbydes en ramme, der er som skabt til familielivet.

Køkkenet udgør hjertet i hjemmet, med sine kvalitetsmaterialer og hårde hvidevarer, her er ingen detalje overladt til tilfældighederne. Det harmonerer smukt med spiseområdet og stuen, hvilket skaber en flydende overgang mellem madlavning, afslapning og samvær.

Udeområderne er ligeledes en fryd for øjet og inviterer til mange timers udeliv. Haven er anlagt med sans for æstetik og privatliv, og på de lunere dage danner terrassen den perfekte scene for grillaftener og stunder i solen.

At tage skridtet ind i dette hjem er at træde ind i en verden af velvære og kvalitet. Her kan du se frem til at skabe minder for livet i omgivelser, der emmer af harmoni og velbefindende. Vi glæder os til at vise dig, hvad der gør dette sted så ganske særligt.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år