Sneak peek – Nyt hus til salg i Havdrup til den store familie. Vil du se før det er online

Velkommen til et hjem, hvor komfort og elegans mødes i en harmonisk forening og skaber den perfekte ramme for familiedrømme. Denne prægtige ejendom er beliggende i det naturskønne og fredfyldte Havdrup, hvor der er kort afstand til både hverdagens behov og smukke grønne områder. Med sin imponerende arkitektur og høje kvalitet i materialer byder dette hjem indenfor til et liv i balance.

Når du træder ind, vil du øjeblikkeligt bemærke, hvordan lyset flommer ind igennem de store vinduespartier, skaber liv og forbinde de veldisponerede rum. Indretningen er en fryd for øjet med en smuk kombination af moderne bekvemmeligheder og klassisk design, der til sammen tilbyder en atmosfære af luksus og hjemlig varme.

Familiekøkkenet er husets hjerte og er det perfekte mødested for familien, uanset om det handler om morgenmad i en travl hverdag eller selskabelige middage i weekenden. Med direkte udgang til en skøn terrasse og en velholdt have, står denne ejendom som den ultimative ramme om familiens sociale begivenheder og afslappende stunder i det fri.

Soveværelsesafdelingen er en fredfyldt oase, hvor hvert rum er indrettet til ro og afslapning. Det lader en starte og slutte dagen i rolige omgivelser, med respekt for individets behov for privatliv og komfort. Detaljer som indbyggede skabe og lækre overflader understreger kun boligens høje kvalitetsniveau.

Husets beliggenhed er i sig selv en stor attraktion. Her er du tæt på lokalområdets skoler, indkøbsmuligheder og offentlig transport, samtidig med at naturen er din nærmeste nabo. Det byder på en unik chance for at skabe et hjem, der balancerer perfekt mellem den pulserende hverdag og det naturnære liv – et hjem som dit hjerte vil forelske sig i.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år