Stor 2 værelses lejlighed, stort køkken med dejlig altan og stort badeværelse

I hjertet af Vanløse findes en boligperle, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med skøn beliggenhed, her venter en unik mulighed for dem, der drømmer om en charmerende og indbydende hjemmebase. Denne lysfyldte ejerlejlighed byder på veludnyttede kvadratmeter, hvor hvert rum er omhyggeligt designet til at skabe en indbydende atmosfære, der straks får beboere og gæster til at føle sig hjemme.

Indenfor oplever man en velovervejet planløsning, der skaber en naturlig strøm mellem de levende områder og sikrer, at dagslyset elegant kan danse gennem rummene hele dagen. Store, indbydende vinduespartier byder naturen indenfor, mens de giver udsigt til det roligt pulserende byliv i dette attraktive kvarter.

Denne ejerlejlighed er mere end bare en bolig; det er en livsstil. Køkkenet er hjertet i hjemmet, udført i tidløse materialer og med alle moderne faciliteter, som gør hverdagens madlavning til en fornøjelse. Stuen er rummelig og åben, hvilket giver plads til både afslapning og socialisering.

Soveværelserne byder på ro og privatliv, og her er der lagt vægt på at skabe en afslappende ramme om nattesøvnen. Flotte materialer og klare linjer går igen i boligens badeværelse, som er både praktisk og visuelt tiltalende.

For den naturglade byboer åbner dette hjem op for en verden af muligheder. Kun et stenkast fra døren ligger hyggelige parkområder, ideelle til morgenløbeturen eller en afslappende gåtur, mens alle byens faciliteter findes inden for kort afstand. Her er der virkelig tale om at få det bedste fra to verdener; en fredelig oase i byen. Velkommen hjem.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år