Veldisponeret etplansvilla i familievenligt og naturskønt område

Vi udbyder nu denne 158 m² store villa med en fordelagtig placering i Sinding.

Her befinder I jer nemlig på en lukket vej i et roligt og familievenligt område. Naboskabet er i top, og en hjælpende hånd aldrig er langt væk.

Nærmiljøet er især attraktivt for familier, der ønsker at være en del af et levende og engageret lokalt miljø. Der er bl.a. fredagscaféer i forsamlingshuset, fællesspisninger og øl-laug, der arrangerer ølsmagninger.

Det praktiske er ligeledes på plads. Indkøb kan nås på omkring fem minutter i bil, mens der er dagpleje i byen og to kilometer til skole. Til skolen er der ydermere anlagt cykelsti på begge sider af vejen. Følger I denne nogle kilometer endnu, vil I ramme Silkeborg Bymidte. Området er desuden naturskønt med mange gangstier.

Her finder vi et funktionelt hus med en god planløsning. Fra den aflukkede entré får I adgang til et meget stort køkken-alrum, hvor indretningsmulighederne er mange. Der er for eksempel mulighed for at etablere et ekstra værelse.

I skrivende stund råder huset over tre værelser, der fordeler sig mellem to værelsesafdelinger, som begge indeholder badeværelse. Altså er det oplagt at indrette sig med separat børne- og voksenafdeling.

Køkkenet er lyst med alt i hårde hvidevarer. Dertil finder I et praktisk bryggers med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Huset byder på mange gode løsninger, der vil gøre jeres hverdag behagelig. Bl.a. erder gulvvarme i begge badeværelser, et luksuriøst spabad i forældreafdelingen samt mulighed for at indsætte en brændeovn.

Udendørs finder I en have i to niveauer suppleret af en terrasse med både læ og sol. Herfra er udsigten over de åbne naturområder fremragende.

De praktiske behov er også tilgodeset med en rummelig garage med el port.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år