Ældrevenlig bolig centralt i Faaborg

Velkommen til en unik bolig, der kombinerer charme, funktionalitet, og en uovertruffen beliggenhed. Dette smukke rækkehus byder på en oase af ro og hygge, hvor hvert rum er designet til at skabe rammen om familieliv og nærvær. Med sine 69m² er boligen perfekt til parret, den lille familie eller som et ideelt nedtrappingshjem.

Hjemmet byder på tre godt udnyttede værelser, hvor lyset strømmer frit igennem de store vinduer, og giver en følelse af åbenhed og rummelighed. Det store soveværelse tilbyder fred og privatliv, mens de to øvrige værelser kan indrettes efter behov som børneværelser, gæsteværelser eller måske et kontor til hjemmearbejdet.

Køkkenet er hjertet i hjemmet, og her er ingen undtagelse. Med åben forbindelse til stuen, er køkkenet indrettet så kokken kan være en del af familiehyggen, selv når aftensmaden bliver tilberedt. Køkkenet er udstyret med alt i moderne hjælpemidler, og den optimale udnyttelse af pladsen gør det til et behageligt sted at udfolde sine kulinariske evner.

Stuen er rummelig og indbyder til afslapning for hele familien. Her kan I samle jer omkring spisebordet til hyggelige middage eller slappe af i sofaen efter en lang dag. Stuens indretning understreger hjemmets moderne æstetik, samtidig med at det er nemt at sætte sit personlige præg på indretningen.

Badeværelset er lyst og funktionelt med separat bruseniche, og her er god opbevaringsplads til familiens plejeprodukter. Boligens praktiske indretning sikrer, at hver kvadratmeter er udnyttet optimalt, hvilket gør dagligdagen lettere og mere behagelig.

Udenfor åbner der sig en charmerende lille have, der kræver minimal vedligeholdelse og indbyder til afslapning og socialt samvær. Det er det perfekte sted at nyde morgenen første kopper kaffe i solen eller til at slappe af med en god bog.

Beliggenheden er intet mindre end ideel. Her bor du i hjertet af et fredeligt og børnevenligt kvarter med kort afstand til alt hvad hjertet begærer: butikker, skoler, offentlig transport og smuk natur. Det er det perfekte udgangspunkt for familien, der ønsker at kombinere bylivets bekvemmeligheder med naturens ro og skønhed.

Dette hjem er en enestående mulighed for at skabe jeres egen lille oase. Her kan I nyde livets enkle glæder i et hjem, der kombinerer funktionalitet med æstetik og praktisk indretning. Er I klar til at skabe jeres næste kapitel i denne indbydende bolig?

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år