Om os

Den dynamiske duo.

Du er dygtig. Ellers var du ikke mægler. Din forretning kører, og du kender dit område og dit fag. Men hvem ved, måske du kunne blive endnu bedre? Få flere ressourcer og blive den absolut bedste i dit område. Alle kan have brug for en “sidekick”. Lidt ekstra styrke til at være først og bedst. Og det er her vi kommer ind i billedet. Vi giver dig et boost. Vores indsigt og teknologi parret med din lokale kendskab kan tage os til nye højder.

Busy Sunday er designet til at være din hjælper. Hele vejen rundt. Vi skaffer dig leads, styrker din positionering, og gør at du kommer hurtigere i mål. Vi giver dig mulighed for at tage dine kunder med på “vurderings-rejsen” og få accept på vejen. Med vores software, kan du vise dem markedet i fugleperspektiv, og kan vise dem et reelt kartotek af interesserede kunder. En indsigt de ikke kan få hos de andre. Og hvis du bruger Busy Sunday i dit område, hjælper vi kun dig, og ikke dine konkurrenter. Vi er kort sagt dit hemmelige våben.

Vi ejes og er bygget af eksperter fra mægler, ejendoms, software og dataverdenen. Vores team består både af tidligere ejendomsmæglere, salgscoaches, softwareudviklere som ligeledes har arbejdet i branchen, til data “knusere”, som arbejder med den nyeste form for intelligens man kan putte i moderne softwareløsninger.

Vi har analyseret markedet, og metoderne mæglere benytter i dag, og ud fra det bygget vores software.

Hvad kan vi

BusySunday er et simpel værktøj, som de førende mæglere i Danmark bruger som salgsværktøj.

Der stilles i dag større og større krav til mæglernes viden om den bolig de skal sælge, og det er lige dér BusySunday har sin eksistens. Vi understøtter din viden, med facts og data.. Som ingen andre kan.

Differentiering

Efter den største analyse af det Danske ejendomsmægler marked, er der en klar tendens. De fleste mæglere gør det samme, siger det samme, og kan det samme.. Er det optimalt at vinde en kunde, kun ved “kemi” ?

BusySunday sørger for at du som mægler, og Jer som butik skiller Jer ud.

En sælger kan ikke huske forskel på 4 mæglere, som lige har været på besøg.. Med BusySunday, så bliver du husket fordi du den eneste som kan det, som du kan som “BusySunday mægler”

Mission

Hos BusySunday er vores mission at “skabe”tune” fremtidens konkurrenceparate ejendomsmæglere. Ud fra vores flerkompetenceteam har vi skabt helt unikke salgsmuligheder i mange forskellige retninger, som tilsammen er med til at give fremtidens mæglere kompetencer, som de ikke kan opnå andre steder.

Vision

Vores vision er konstant at udvikle vores viden, vores kompetencer og vores team, så vi hele tiden er på forkant med fremtidens trends og udviklinger. Denne viden ønsker vi at omsætte til de danske mæglere sådan så, at de opnår de unikke udviklingsmuligheder, som kan sætte dem i føresædet blandet Danmarks bedste ejendomsmæglere.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Daglig leder, Ejendomsmægler og køberrådgiver, home Hedensted-Løsning

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år