Seak Peak

Velkommen til denne attraktive 2-værelses ejerlejlighed, som tilbyder en uovertruffen kombination af komfort, bekvemmelighed og moderne livsstil. Nyrenoveret inden for de sidste 5 år og beliggende i et roligt, men alligevel centralt område, er denne lejlighed den perfekte oase for alle, der værdsætter kvalitet og bæredygtighed.

Med sine 49m² er lejligheden designet med et åbent planløsningskoncept, der maksimerer rum og naturligt lys. Stuen og det fuldt udstyrede køkken med moderne apparater flyder sammen i en imødekommende og funktionel boligområde, ideelt til både afslapning og underholdning. Energivenlige vinduer med dobbeltglas er installeret overalt, hvilket sikrer en termisk effektiv bolig, mens de indbyggede skabe tilføjer praktisk opbevaring uden at gå på kompromis med stil.

Udover sin indre appel, brillerer denne lejlighed med sit engagement i bæredygtighed, hvilket afspejles i brugen af grønne energikilder. Beboere vil nyde godt af denne miljøbevidste tilgang dagligt, hvilket bidrager til et sundere miljø og potentielt lavere energiregninger. Dertil kommer, at ejendommen er udstyret med adskillige fælles faciliteter, herunder et fitnessrum, som bidrager til en aktiv og social livsstil.

Cloudbaseret

Ingen download eller installation

BusySunday ligger i skyen, og kan tilgås fra enheder, både PC, Mac, Android og IOS

Nemt og intuativt
Hurtigt
Lækkert
Vild support
Kundetilfredshed
Flere sager

Happy Happy

Kunde testimonials

Jakob Præstegaard Boesen

Købermægler, Home Fredericia

Det var ihverfald en øjenåbner for mig, da jeg fik adgang til programmet at der er så mange mennesker der flytter internt i byer!

Så mægler-begrebet "Den lokale markedsplads" er stadig aktuelt!

Patrick Åris Jensen

Nærmæglerne, Næstved

Vi har nu været i gang med BusySunday i nogle uger og kan allerede nu bekræfte, at det har haft positiv indvirkning ved flere vurderinger. Bl.a. ved vurdering af en fritidsbolig til +3 mio, hvor vi kunne fortælle hvor kunderne til fritidshuse i netop det område primært kommer fra.

Brugervenlig platform og succes på vurdering – fedt mix.

Samarbejde

Vores kunder

Vi arbejder bredt med mange danske mæglere, fra mange kæder

Kom igang allerede i dag

Ring og book dit postnummer allerede nu.. Husk max én mægler i hvert postnummer, i år